Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Η Ελλάδα φιλοξενεί το Μπαλί-Το καλύτερο ακίνητο στο Ιόνιο

Κωδικός Ακινήτου : 827
Ε. Οικοπέδου: 1300 τ.μ. Έκταση οικοπέδου: 1300 τ.μ. Υπνοδωμάτια: 10+ Μπάνια: 10+ Στάθμευση: 3+ Έτος Κατασκευής:: 2010

Ένας μικρός επίγειος παράδεισος. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό.

Σε μη εμφανές σημείο στη Λευκάδα, το εξαιρετικό και υπερπολυτελές  συγκρότημα κατοικιών απολαμβάνει την μαγευτική  θέα στη θάλασσα τού Ιονίου Πελάγους, των Πριγκιποννήσων (Σκορπιός, Μαδουρή, Μεγανήσι κ.λπ.), και τού Νυδρίου.

Η πρωτοποριακή αρχιτεκτονική δομή του καθόρισε μόνο ένα κτίριο ως χώρο κουζίνας και τραπεζαρία συνεστίασης για όλους τους φιλοξενούμενους, ενώ η 1 κεντρική κατοικία και οι 4 ξενώνες διαθέτουν ένα άνετο καθιστικό με καταπληκτική θέα ανάμεσα στα 2 μεγάλα και υπερπολυτελή υπνοδωμάτια. Κάθε ανάγκη πολυτελούς διαβίωσης έχει προβλεφθεί και παρέχεται με ασφάλεια και απλότητα.

Για το μεγαλοπρεπές αυτό δημιούργημα συνδυάστηκαν τα κύρια φυσικά υλικά της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, η πέτρα και το ξύλο, και η αύρα τού εξωτικού Μπαλί, με αποτέλεσμα τον μοναδικό αυτό χώρο αυτοσυγκέντρωσης και διαλογισμού.

Η εξωτική ατμόσφαιρα συνεχίζεται στον εξωτερικό ανθοστόλιστο και γεμάτο δέντρα κήπο. Η πολυτελής πισίνα διαθέτει είσοδο σε μορφή παραλίας και απολαμβάνει πανοραμική θέα, σαν σε μπαλκόνι στο Ιόνιο. Προσφέρει αξέχαστες στιγμές δίπλα από τα ποταμάκια, το bar και την υπαίθρια τραπεζαρία.

Το προσωπικό ασφαλείας και εξυπηρέτησης διαθέτει δικό του ανεξάρτητο και απομακρυσμένο χώρο διαβίωσης και ελέγχου, ενώ έτερο ανεξάρτητο κτίριο χρησιμοποιείται ως λειτουργικός χώρος κάλυψης όλων των πρακτικών αναγκών διαβίωσης.

Αποτελεί ένα εξαιρετικό επενδυτικό ακίνητο για την υψηλότερη κατηγορία φιλοξενούμενων (V.I.P.), όταν εσείς δεν θα είστε εκεί.

Μήπως το σπίτι των ονείρων σας βρίσκεται στην Λευκάδα;

 

(Visited 345 times, 1 visits today)

Έτος Κατασκευής :

2010

Κατάσταση:

Καινούργιο

Όροφοι:

1

Φιλοξενεί Μέχρι …:

20+ άτομα

Δωμάτιο Υπηρεσίας

1

Αποθήκη:

3+

Θέα:

Προς Τη Θάλασσα

Απόσταση Από Θάλασσα:

320

Στάθμευση:

4+

Προστατευμένη Στάθμευση:

3+

Ηλεκτρικές Συσκευές:

Πλήρως Εξοπλισμένο

Ιδιοκτησία Ανεξάρτητη / Μεσοτοιχία :

Ανεξάρτητη

Πάτωμα:

Συνδυασμός Ξύλινου Με Πλακάκια

Στέγη:

Ξύλινη Εμφανή Και Κεραμίδια

Gerasimos Fokas

Προβολή προφίλ

Ερώτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>