Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Μοναδικής αρχιτεκτονικής πολυτελής μονοκατοικία στην Βασιλική Λευκάδας.

€800,000
Ε. Οικοπέδου: 5120 τ.μ. Εμβαδόν κτιρίου: 300 τ.μ. Υπνοδωμάτια: 4 Μπάνια: 4 Έτος Κατασκευής:: 2007

Μονοκατοικία στη Βασιλική με πισίνα και ξενώνα

Αυτή η εξαιρετικής αρχιτεκτονικής μονοκατοικία βρίσκεται σε υπέροχη θέση στην πλαγιά της Βασιλικής, απολαμβάνοντας πανοραμική θέα στην σπάνια παραλία και τον κόλπο τής Βασιλικής, τον κάμπο και τα καταπράσινα τριγύρω βουνά. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή, κοντά σε άλλες πολυτελείς μονοκατοικίες.

Η μοντέρνα σχεδίασή της υλοποιήθηκε με πολυτελή υλικά, προσφέροντας μία υψηλής αισθητικής μονοκατοικία, ιδανική τόσο για διακοπές όσο και για μόνιμη διαμονή για μία οικογένεια και τους επισκέπτες της, καθώς διαθέτει και ανεξάρτητη κατοικία φιλοξενουμένων 50 τ.μ..

Διατίθεται πλήρως εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας συσκευές και επιπλωμένη με καλόγουστα και υψηλής ποιότητας έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου.

Απέχει λίγα χιλιόμετρα από όλες τις φημισμένες παραλίες τού νησιού (Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Γιαλός, Αμμούσω, Μικρός Γιαλός κ.λπ.) κι ελάχιστα λεπτά από την παραλία και το παραθαλάσσιο χωριό τής Βασιλικής, το οποίο διαθέτει όλες τις υποδομές, εστιατόρια, ταβέρνες, καφετέριες, μπαρ και εμπορικά καταστήματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή μαρίνας στο λιμάνι τής Βασιλικής για πάνω από 100 σκάφη, καθώς και παραθαλάσσιος πεζόδρομος στην 1.500 μέτρων παραλία (2016), η οποία θεωρείται ιδανικός προορισμός για θαλάσσια αθλήματα, όπως ιστιοσανίδα (windsurfing), ιστιοπλοΐα (catamaran), θαλάσσιο σκι (water ski) και θαλάσσια σανίδα (wakeboard). Υπάρχει επιπλέον μόνιμη ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη για όμορφες και σύντομες εκδρομές.

Η συγκεκριμένη κατοικία είναι μία από τις καλύτερες τού νησιού και σίγουρα θα αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον επόμενο ιδιοκτήτη της.

(Visited 863 times, 1 visits today)

Σύστημα Θέρμανσης:

    Gerasimos Fokas

    Προβολή προφίλ

    Ερώτηση

    Περισσότερα Ακίνητα