Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Μοναδική οικογενειακή κατοικία στη Βασιλική Λευκάδας με θέα στo Iόνιο προς πώληση.

Κωδικός Ακινήτου : 826
€850,000
Ε. Οικοπέδου: 306 τ.μ. Υπνοδωμάτια: 5+ Μπάνια: 5+

Είναι χτισμένη στο καλύτερο σημείο της Βασιλικής με θέα την παραλία, το χωριό και τον κάμπο της Πόντης απολαμβάνοντας το απέραντο γαλάζιο του Ιονίου, την Κεφαλλονιά και την Ιθάκη.

Η κατοικία αυτή κατασκευάστηκε για ιδιοκατοίκηση βάσει Γερμανικών προδιαγραφών, και είναι ενεργειακά ανεξάρτητη, καθώς διαθέτει ισχυρό φωτοβολταϊκό σύστημα με συμβόλαιο πώλησης της παραγόμενης ενέργειας, καθώς και τμήμα Φ/Β για εσωτερική χρήση.

Τους 3 ορόφους μοιράζονται δύο αυτόνομα διαμερίσματα και 3 στούντιο με σύγχρονα και συνάμα παραδοσιακά στοιχεία.

Στο ισόγειο διαμέρισμα βρίσκεται η κεντρική κατοικία η οποία διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο και WC, σαλόνι, κουζίνα και τραπεζαρία σε έναν ενιαίο και ιδιαίτερα ευχάριστο και “ζεστό” χώρο.

Το ανεξάρτητο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου μόλις κατασκευάστηκε (2014) και μπορεί να φιλοξενήσει μία ολόκληρη οικογένεια στα 3 υπνοδωμάτια και στον άνετο χώρο του σαλονιού. Διαθέτει μοντέρνα κουζίνα, τραπεζαρία και ένα μπάνιο. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν βεράντες με θέα στη θάλασσα.

Στο υπόγειο βρίσκονται 3  ανεξάρτητα και αυτόνομα στούντιο που επίσης έχουν ανεμπόδιστη θέα στο κάμπο και τη θάλασσα.

Ολόκληρο το ακίνητο έχει ενδοδαπέδια θέρμανση με λέβητα υγραερίου, air condition και τζάκι, παρότι διαθέτει υψηλότατης κατηγορίας μόνωση.

Διαθέτει εξωτερικό γκαράζ 2 θέσεων και διαμορφωμένο περιβάλλοντα χώρο με μεράκι γούστο.

Βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό και τη παραλία τής Βασιλικής, και προσφέρεται για απολαυστικές διακοπές, καθώς και για μακροχρόνια διαμονή με εξασφαλισμένο εισόδημα από την ενοικίαση των επιπλέον διαμερισμάτων.

(Visited 156 times, 1 visits today)

Σύστημα Θέρμανσης:

    Gerasimos Fokas

    Προβολή προφίλ

    Ερώτηση

    Περισσότερα Ακίνητα