Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Σπάνιο αγροτεμάχιο με αξεπέραστη θέα στο ηλιοβασίλεμα τού Ιονίου Πελάγους πωλείται στους Τσουκαλάδες Λευκάδας.

Κωδικός Ακινήτου : 1129
€600,000
Ε. Οικοπέδου: 11600 τμ

Στο όμορφο προάστιο τής Λευκάδα,τους Τσουκαλάδες, διατίθεται προς πώληση ένα εξαιρετικά σπάνιο αγροτεμάχιο με υψηλή ιδιωτικότητα καιπανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Ιονίου Πελάγους.

Η θέα προς το ηλιοβασίλεμα θα παραμείνει ανεμπόδιστη, όποια και αν είναι η τοποθέτηση κτιρίων στον χώρο αυτό, ή ακόμη και στα διπλανά κτήματα.

Με απόλυτη ιδιωτικότητα, σε μία ήσυχη και ανεκμετάλλευτη άκρη τού χωριού, το αγροτεμάχιο αυτό προσφέρει τον ιδανικό τόπο για την έπαυλή σας, για να απολαύσετε τις διακοπές με την οικογένειά σας, ή τις πολυτελείς κατοικίες που επιθυμείτε να προσφέρετε προς ενοικίαση.

Η μεγάλη του έκταση, τα φαρδιά επίπεδα τμήματά του και η ήπια κλίση τού ακινήτου δίνουν την δυνατότητα χρήσης τού μεγαλύτερου μέρους τού περιβάλλοντος χώρου, οπότε επενδύσεις κάθε τύπου, ακόμη και ξενοδοχείου είναι εύκολα εφικτές.

Στην κορυφή τού κτήματος, τα κωνοφόρα δέντρα αποτελούν δασική έκταση 4.000 τ.μ. και στολίζουν μαζί με τα περιποιημένα ελαιόδεντρα την όλη ιδιοκτησία, χωρίς να τής αφαιρούν την δυνατότητα δόμησης.

Η πρόσβαση είναι εύκολη και άμεση από την πόλη τής Λευκάδας, καθώς επίσης και από τις παγκοσμίου φήμης παραλίες ‘Κάθισμα’, ‘Εγκρεμνοί’ και ‘Πόρτο Κατσίκι’.

Αυτή είναι μία σπάνια και μοναδική έκταση που αξίζει τον κόπο να επισκευθείτε.

(Visited 129 times, 1 visits today)

Θέα:

Προς Τη Θάλασσα

Απόσταση Από Θάλασσα:

350 m

Οικοδομεί Κατοικία Μέχρι:

316  τμ

Πρόσβαση

Αγροτική Οδός

Κλίση:

5-20%

Gerasimos Fokas

Προβολή προφίλ

Ερώτηση