Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Πωλείται αγροτεμάχιο με ελεύθερη θέα σε βουνό και θάλασσα στην ευρύτερη περιοχή Κατωχωρίου Λευκάδας.

Κωδικός Ακινήτου : 851
  • Λευκάδα-παραλία-Δεσίμι- αγροτεμάχιο-πωλείται-851
  • Λευκάδα-παραλία-Δεσίμι- αγροτεμάχιο-πωλείται-851
  • Λευκάδα-παραλία-Δεσίμι- αγροτεμάχιο-πωλείται-851
€270,000
Ε. Οικοπέδου: 20696 τμ

Μόλις 2 χλμ. από την διάσημη παραλία Δεσίμι, διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο με ελεύθερη θέα σε βουνό και θάλασσα. Το ακίνητο απέχει 1 χλμ από τον κεντρικό δρόμο του Λευκάδας- Βασιλική. Είναι προσβάσιμο περιμετρικά με δικό του δρόμο και σε ορισμένα σημεία του έχει μαγευτική θέα στη θάλασσα, στον κόλπο του Βλυχού και το Νυδρί. Οι άλλες πλευρές έχουν θέα το ορεινό τοπίο της περιοχής και το παραδοσιακό χωριό Κατωχώρι.

Λόγω του μεγέθους του, της εύκολης πρόσβασης, της γαλήνης που επικρατεί στην περιοχή και του συνδυασμού σε βουνό και θάλασσα μπορεί να οικοδομήσει μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα. Έχει τη δική του πηγή νερού σε όλη την ιδιοκτησία και ρεύμα μόλις 300 μέτρα μακριά.

Το χωριό Βλυχό βρίσκεται 20 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Λευκάδας. Το Βλυχό είναι επίσης γνωστό σε ιστιοπλόους, επειδή στο κόλπο του τα πλοία τους είναι πλήρως προστατευμένα, καθώς περιτριγυρίζεται απο στεριά. Λίγα χιλιόμετρα μακριά είναι το ορεινό και παραδοσιακό χωριό Κατωχώρι το οποίο έχει μετατραπεί σε έναν δημοφιλή προορισμό για διακοπές.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Θέα:

Προς Τη Θάλασσα

Απόσταση Από Θάλασσα:

1.100 m

Οικοδομεί Κατοικία Μέχρι:

406  τμ

Οικοδομεί Ξενοδοχείο Ως

5579

Πρόσβαση

Αγροτική Οδός

Κλίση:

5-20%

Gerasimos Fokas

Προβολή προφίλ

Ερώτηση

Αφήστε ένα σχόλιο

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>