Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Παραθεριστική μονοκατοικία με δύο ανεξάρτητα διαμερίσματα & έναν ξενώνα στην Νικιάνα Λευκάδας.

Κωδικός Ακινήτου : 1093
  • Λευκάδα- Νικιάνα- πωλείται-παραθεριστική- κατοικία-1093
  • Λευκάδα- Νικιάνα- πωλείται-παραθεριστική- κατοικία-1093
  • Λευκάδα- Νικιάνα- πωλείται-παραθεριστική- κατοικία-1093
€165,000
Ε. Οικοπέδου: 340 τμ Εμβαδόν κτιρίου: 108 τμ Υπνοδωμάτια: 4 Μπάνια: 3 Έτος Κατασκευής:: 1990

Μονοκατοικία στην Νικιάνα Λευκάδας με εξαιρετική θέα, ιδανική για οικογενειακές διακοπές. Βρίσκεται σε αδιέξοδο δρόμο στο ψηλότερο σημείο τού χωριού και προσφέρει υγιεινό κλίμα και ησυχία. Με την συγκεκριμένη διαρρύθμιση τής μονοκατοικίας δημιουργήθηκαν 2 ανεξάρτητα φωτεινά διαμερίσματα με ενιαίο χώρο κουζίνας – καθιστικού και τζάκι. Το μεγαλύτερο διαθέτει 2 υ/δ και το μικρότερο 1 υ/δ. Έχει προβλεφθεί εύκολη ενοποίηση σε ένα ενιαίο διαμέρισμα. Οι βεράντες βρίσκονται σε πλεονεκτικό σημείο, χαρίζοντας στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης της καταγάλανης θάλασσας και τής παραλίας τής Νικιάνας από την οποία απέχει μόλις 250 μέτρα (1.200 μέτρα οδικώς). Επιπλέον, διατίθεται και ανεξάρτητος ξενώνας 1 υ/δ με ενιαίο χώρο κουζίνας, καθιστικού καιWC, κήπο και δική του βεράντα.

Στη Νικιάνα συναντάμε επίσης ένα σπουδαίο αρχαίο μνημείο,το Ασκητήριο των Αγίων Πατέρων, το οποίο χρονολογείται από το 325 μ.Χ. Σε μια βραχώδη έκταση, οι τρεις Άγιοι Πατέρες  μόνασαν μέσα σε μια σπηλιά, μετά την Α΄Οικουμενική Σύνοδο στη Νίκαια της Βιθυνίας. Στην σπηλιά αυτή που αποτελεί τον Ιερό Ναό βρίσκονται και οι τάφοι τους.

Αποτελεί μία υπέροχη λύση οικονομικής και αυτόνομης παραθεριστικής κατοικίας, αν και διαθέτει ότι χρειάζεται για μόνιμη εγκατάσταση.

(Visited 459 times, 1 visits today)

Σύστημα Θέρμανσης:

    Gerasimos Fokas

    Προβολή προφίλ

    Ερώτηση