Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Εξοχική κατοικία στο Γένι με infinity πισίνα προς πώληση

€430,000
Ε. Οικοπέδου: 252 τ.μ. Υπνοδωμάτια: 4 Μπάνια: 4

Εξοχική κατοικία στο Γένι Λευκάδος.

Υπερπολυτελής μονοκατοικία κατασκευής 2008 με θερμαινόμενη πισινά τύπου infinity.
Στον α’ όροφο βρίσκεται η κυρίως κατοικία με 3 υ/δ όλα με πρόσβαση σε βεράντα (2 κυρίως υ/δ με ενσωματωμένο μπάνιο και θέα στον κόλπο του Βλυχού, και 1 υ/δ με κοινό μπάνιο), καθιστικό με υπέροχη θέα στον κόλπο, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, υποδαπέδια θέρμανση & ηλιακό θερμοσίφωνο.
Ανοίγματα αλουμινίου ανακλινόμενα με διπλά τζάμια και σίτες, καθώς και βεράντες τριγύρω. Στο ισόγειο βρίσκεται ανεξάρτητο διαμέρισμα 50 τ.μ. με υ/δ, ενιαία κουζίνα & καθιστικό, μπάνιο και πρόσβαση στον περίβολο, την πισίνα & τον εσωτερικό χώρο στάθμευσης των 37 τ.μ. στον οποίο βρίσκονται ντουλάπα, αποθηκευτικοί χώροι κ.α. Οι όροφοι επικοινωνούν με εσωτερικό ασανσέρ, καθώς και με εσωτερική και εξωτερική σκάλα.
Η στέγη κατασκευάστηκε με πλάκα και κεραμοσκεπή στην οποία υπάρχει πρόσβαση με αναδιπλούμενη σκάλα. Ο περιβάλλον χώρος είναι πλήρως διαμορφωμένος και πλακοστρωμένος γύρω από την πισίνα. Ο περίγυρος είναι λιθόχτιστος, με ηλεκτρική εξωτερική γκαραζόπορτα. Πωλείται πλήρως επιπλωμένη & εξοπλισμένη με πολυτέλεια & γούστο.

(Visited 375 times, 2 visits today)

Σύστημα Θέρμανσης:

    Gerasimos Fokas

    Προβολή προφίλ

    Ερώτηση