Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η πολυετής εμπειρία στον χώρο της Μεσιτείας Ακινήτων επιτρέπει στην εταιρεία μας να προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες με σοβαρότητα και εχεμύθεια.

 

Μπορούμε να αναζητήσουμε το ακίνητο που σάς ενδιαφέρει προς αγορά ή ενοικίαση ανάμεσα στα εκατοντάδες ακίνητα που υπάρχουν στη λίστα μας, ή με περαιτέρω αναζήτηση σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

 

Στην λίστα μας περιλαμβάνονται σημαντικά επενδυτικά ακίνητα, όπως μεγάλες παραθαλάσσιες εκτάσεις, ξενοδοχεία παραθαλάσσια ή πόλης καθώς και μερικά από τα ελάχιστα ιδιωτικά νησιά τής Ελλάδας.

 

Διαθέτουμε επιπλέον ακίνητα διαφόρων οικονομικών επιπέδων, από παραθαλάσσιες υπερπολυτελείς μονοκατοικίες με πισίνα και πλωτή εξέδρα ως και απλές οικογενειακές κατοικίες με θέα τη θάλασσα, καθώς και παραθαλάσσια ή ορεινά οικόπεδα ή αγροτεμάχια.

 

Οι περιοχές στις οποίες βρίσκονται τα ακίνητα της λίστας μας είναι κατά πρώτο λόγο τουριστικές, όπως Λευκάδα, Μεγανήσι, Ιθάκη, Κεφαλλονιά , Κέρκυρα, Μύκονος, Εύβοια, Κρήτη κλπ, αλλά και μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα.

 

Μπορούμε σίγουρα να βρούμε το κατάλληλο για εσάς ακίνητο, οποιασδήποτε κατηγορίας και σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας, αρκεί να υπάρχει.