Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Πωλείται επιχείρηση ανδρικών επώνυμων ενδυμάτων στην κεντρική αγορά Λευκάδας.

Στον πολυσύχναστο και δημοφιλή πεζόδρομο της κεντρικής αγοράς της Λευκάδας, διατίθεται προς πώληση επιχείρηση ανδρικών επώνυμων ενδυμάτων που λειτουργεί τα τελευταία δέκα έτη.

Το κατάστημα έχει συνολικό εμβαδό 70 τ.μ. και είναι πλήρως εξοπλισμένο με κάθε αναγκαίο και σύγχρονο μέσο. Διαθέτει αντικλεπτικό σύστημα, συναγερμό ασφαλείας και κλιματιστικό μηχάνημα για τις ανάγκες του καταστήματος σε ψύξη και θέρμανση. Τα έπιπλα στον εκθεσιακό χώρο του καταστήματος είναι ξύλινα χειροποίητα (3 συρταριέρες,1κεντρικό έπιπλο έκθεσης ενδυμάτων και 1 έπιπλο βιτρίνας πολλαπλών χρήσεων). Στο χώρο υποδοχής κοινού βρίσκονται 5 μεταλλικά ράφια τεσσάρων επιπέδων, 3 μεταλλικοίορθοστάτες για κρεμαστά ρούχα και 2ποιοτικές κούκλες ιταλικής προσέλευσης.Ο ειδικά σχεδιασμένος φωτισμός προσκαλεί διακριτικά στον χώρο.

Το κτίριο διαθέτει αυτόνομο ρολόι ύδρευσης και Δ.Ε.Η., αποθήκη για τα αποθέματα του καταστήματος και τουαλέτα με επένδυση γρανίτη στο πάτωμα.

Η επιχείρηση έχει αναπτύξει σταθερή πελατείακαιάψογη συνεργασία με τονιδιοκτήτη που προσφέρει το ακίνητο έναντι ευνοϊκούμισθώματος.

Η δική σας επιχείρησή μπορεί να λειτουργεί εκεί αύριο!

(Visited 52 times, 1 visits today)
Gerasimos Fokas

Gerasimos Fokas