Στοιχεία Επικοινωνίας: (+30) 2645029339 - elinongi@gmail.com

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗ

Με εξειδίκευση στον χώρο της Μεσιτείας Ακινήτων στην Λευκάδα, η εταιρεία Ελλήνων Γη φιλοδοξεί να γίνει ο «οδηγός» σας σε ολόκληρη την Ελλάδα και να σάς εξασφαλίσει υψηλό επίπεδο παρεχόμενων υπηρεσιών, οργανώνοντας την πραγματοποίηση των συναλλαγών σας σε άριστο επίπεδο, καθώς και την ασφαλή και άνετη διαμονή σας.

Θέσαμε εξ αρχής στόχο μας την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ως απαράβατη αρχή μας τον σεβασμό στους πελάτες μας.

Η πολυετής μας εμπειρία, μάς επιτρέπει να σάς προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες με σοβαρότητα και εχεμύθεια, καθώς τηρούμε απόλυτη εμπιστευτικότητα ως προς τα πρόσωπά σας και τις συναλλαγές σας.

Πληρούμε όλους τους κανόνες νομιμότητας όντας αμιγώς Ελληνική εταιρεία και μέλη τού Επιμελητηρίου Λευκάδας, με αριθμό αδείας επαγγέλματος: 24 και Αριθμό Γενικό Μητρώου: 0165-6484-3000.

Η αμοιβή της εταιρείας μας, στη Λευκάδα, για την υπόδειξη και μεταβίβαση ακινήτων είναι 2,46% επί τού συμφωνηθέντος τιμήματος, ποσοστό στο οποίο περιλαμβάνονται και όλοι οι νόμιμοι φόροι.

Επιπροσθέτως, μπορούμε να διεκπεραιώσουμε πλήρως όλες τις περαιτέρω υποχρεώσεις που προκύπτουν μετά την αγορά ακινήτου στην Ελλάδα και να διαχειριστούμε πλήρως τα ακίνητά σας.

Για όλα τα ακίνητα τού χαρτοφυλακίου μας διαθέτουμε πάντοτε γραπτή εντολή ανάθεσης πωλήσεως και πλήρη φάκελο.

Διαθέτουμε προς πώληση και ενοικίαση αξιόλογα ακίνητα όλων των κατηγοριών και διαφόρων οικονομικών επιπέδων, από παραθαλάσσιες υπερπολυτελείς μονοκατοικίες με πισίνα και πλωτή εξέδρα ως και απλές οικογενειακές κατοικίες με θέα τη θάλασσα. Επίσης, διαθέτουμε παραθαλάσσια ή ορεινά οικόπεδα ή αγροτεμάχια, ξενοδοχεία παραθαλάσσια και πόλης. Την προώθηση των ακινήτων τους μάς εμπιστεύονται σημαντικοί ιδιοκτήτες για ιδιαίτερα επενδυτικά ακίνητα, όπως μεγάλες παραθαλάσσιες εκτάσεις και μερικά από τα ελάχιστα ιδιωτικά νησιά που διατίθενται προς πώληση στην Ελλάδα.

Οι περιοχές στις οποίες βρίσκονται τα προς πώληση ακίνητα είναι κατά πρώτο λόγο τουριστικές, όπως Λευκάδα, Μεγανήσι, Ιθάκη, Κεφαλλονιά , Κέρκυρα, Μύκονος, Εύβοια, Κρήτη κλπ., αλλά και μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα. Μπορούμε φυσικά να αναζητήσουμε το ακίνητο που χρειάζεστε σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Παρότι οι απαιτήσεις τού νόμου σχετικά με τις μεσιτικές υπηρεσίες πληρούνται με απλή υπόδειξη τού ακινήτου, η εταιρεία μας παρέχει προς διευκόλυνσή σας ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι όποιες ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε αγοραπωλησίας.

Σάς παρέχουμε επιπροσθέτως ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω έμπειρων νομικών συνεργατών, εξειδικευμένων στον χώρο της αγοραπωλησίας ακινήτων. Για την μέγιστη δυνατή νομική εξασφάλιση και κάλυψη στις επαγγελματικές και επενδυτικές σας δραστηριότητες προτείνεται πάντοτε και πριν οποιαδήποτε συναλλαγή η διενέργεια ενδελεχούς ελέγχου, ενώ όλες οι συμβολαιογραφικές πράξεις τελούνται με τη νομική συνοδεία τού εξειδικευμένου δικηγόρου και έμπειρου διερμηνέα. Περαιτέρω, σάς παρέχεται η σχετική υποστήριξη για την διαδικασία απόκτησης άδειας παραμονής, όπου αυτό απαιτείται.

Συνεργαζόμαστε περαιτέρω με τους πλέον αξιόπιστους και σύγχρονους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς για τον τεχνικό έλεγχο τού ακινήτου πριν την αγοραπωλησία και την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδίασης, αδειοδότησης και οικοδόμησης των ακινήτων γης, είτε με μοντέρνα ή παραδοσιακά κτίρια, είτε με ξύλινες οικολογικές κατασκευές.

Η επωνυμία μας είναι: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗ Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.» με κατοχυρωμένο διακριτικό τίτλο: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗ®», και έδρα την Λευκάδα. To μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας μας ανέρχεται σε 30.000€.

Τα νέα μας γραφεία βρίσκονται στην Επαρχιακή Οδό Λευκάδας – Τσουκαλάδων, στην Απόλπαινα.

Είμαστε στη διάθεσή σας ώρες γραφείου (9:00-13:00 και 18:00-20:00), ή κατόπιν συνεννοήσεως.

Φωκάς Γεράσιμος,
Διαχειριστής.